Verpleging

 

Als u ernstig ziek bent of gehandicapt en gespecialiseerde verpleging nodig hebt, dan zijn wij er voor u. Onze ervaren verpleegkundigen bieden u de (gespecialiseerde) verpleging die in uw situatie nodig is. Het kan  gaan om het verzorgen van wonden, toedienen van medicijnen of het geven van injecties. Maar het kan ook zijn dat u specialistische verpleegkundige hulp nodig heeft, bijvoorbeeld een infuus voor het bestrijden van pijn of het toedienen van antibiotica, een katheter inbrengen (vrouwen) of verzorgen, sondevoeding toedienen of een maagsonde inbrengen. Dat kan tegenwoordig heel goed thuis. Gespecialiseerde verpleegkundigen verlenen u deze zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. Voor verpleging thuis zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u beschikbaar.

Wat is verpleging?

Verplegen heeft als doel het ondersteunen en activeren van een zorgvrager als deze door een ziekte, aandoening of beperking of de gevolgen hiervan niet meer in staat is volledig voor zichzelf te zorgen. Het uiteindelijke doel is het bereiken van een situatie waarin de zorgvrager op een dragelijke manier met zijn ziekte om kan gaan. Uitgangspunt is het zoveel mogelijk stimuleren van de zorgvrager in wat hij/zij  (nog) zelf kan en het ondersteunen van de zorgvrager waarin deze hierin tekort schiet. Het verplegen heeft vaak een directe relatie met aspecten die verband houden met een ziekte of beperking.

Indicatie

Voor verpleging hebt u een indicatie van het CIZ nodig. Als aanvulling op of in plaats van de indicatie van het CIZ kunt u verpleging ook op particuliere basis ontvangen. Hiervoor betaalt u een uurtarief.

Aanvragen

Een telefoontje naar ons is voldoende. U wordt in contact gebracht met de zorgcoördinator en Bethesda Thuiszorg regelt samen met u de benodigde indicatie van het CIZ. Neem eventueel contact op via het Contactformulier.

Bethesda Thuiszorg (centrale)

 • Kleine Tocht 8A
  1507 CB Zaandam
 • KVK: 37110223
  BTW: 199502638B01
 • Vanaf 1 april 2020 is het nieuwe adres:
 • Weverstraat 9a, 1561EE Krommenie

Telefoon

 • Tel.: 088-0103000
 • Fax: 088-0103099
   

Contactformulier