Soms is de huishouding te zwaar, omdat u ziek bent, een dagje ouder wordt, of omdat u voor anderen zorgt. Dan ondersteunen wij u. De medewerkers van de Bethesda Thuiszorg helpen u bij uw huishouding in de breedste zin van het woord: stofzuigen, aanrechtkastjes soppen, uw badkamer poetsen, ramen lappen, wassen en strijken.... De werkzaamheden worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en in overleg met u stellen we vast welke huishoudelijke activiteiten we van u overnemen of samen kunnen doen.

 

Indicatie

Voor huishoudelijke verzorging hebt u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen via het WMO-loket van de gemeente waarin u woont. Elke gemeente heeft een WMO-loket. Daar kunt u terecht voor meer informatie over het verkrijgen van een indicatie.

Bethesda levert Huishoudelijke Verzorging op basis van PGB, wij kunnen er samen met u voor zorgen dat uw indicatie in natura wordt omgezet in een PGB.

Hebt u geen indicatie voor Huishoudelijke Verzorging of wilt u in aanvulling op uw indicatie extra uren hulp 'inkopen'? Dit wordt door ook Bethesda Thuiszorg  verzorgt voor particulieren. U betaalt hiervoor een vast uurtarief.

Eigen bijdrage

Voor Huishoudelijke Verzorging betaalt u een eigen bijdrage per uur. Tarieven van de eigen bijdrage zijn afhankelijk van uw inkomen; de richtlijnen zijn landelijk vastgesteld. De eigen bijdrage wordt geïnd door het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Aanvragen

Een telefoontje naar ons is voldoende. U wordt in contact gebracht met de zorgcoördinator en deze regelt samen met u de benodigde indicatie. Neem eventueel contact op via het Contactformulier.

Bethesda Thuiszorg (centrale)

 • Kleine Tocht 8A
  1507 CB Zaandam
 • KVK: 37110223
  BTW: 199502638B01
 • Vanaf 1 april 2020 is het nieuwe adres:
 • Weverstraat 9a, 1561EE Krommenie

Telefoon

 • Tel.: 088-0103000
 • Fax: 088-0103099
   

Contactformulier